Ι.Μ.Ν. ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΡΝΑΙΑΣ

Αρχική » ΕΚΔΡΟΜΕΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ » ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ

sl371713Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016 στο Πολιτιστικό Κέντρο, πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση των κατηχητικών Σχολείων των Ενοριών της Αρναίας.

Η Γιορτή περιελάμβανε τραγούδια καί παραδοσιακά Κάλαντα από πολλές περιοχές της χώρας μας, τα οποία παρπυσιάστηκαν από τα παιδιά των δύο τμημάτων του Δημοτικού Σχολείου.Επίσης παρουσιάστηκαν δύο θεατρικά δρώμενα από τους νέους του Γυμνασίου, με θέμα τα Κάλαντα.

Την γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώταρτος Μητροπολίτης μας κ. Θεόκλητος, ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. π. Χρυσόστομος Μαϊδώνης, ο Εφημέριος του Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων και συνεργάτης του κατηχητικού έργου π. Κωνσταντίνος Αγούλας, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Κατερίνα Ζωγράφου, ο Αντιδήμαρχος κ. Χαράλαμπος Λαζαρίδης, Τοπικός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Πανιώρας κ.α. Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε από τον Προϊστάμενο του Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου π. Παΐσιο Σουλτανικά, ενώ συμμετείχαν όλοι οι κατηχητές των τμημάτων.

Παρακάτω παρουσιάζονται τα video της Γιορτής:

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.


1 σχόλιο

  1. Ο/Η Eugene S λέει:

    Loved reading thiis thank you

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.